Sve kategorije

Međunarodna izložba biorazgradive plastike 2023

Vrijeme: 2023-07-08 Hits: 40

Kao vodeći proizvođač biorazgradivih proizvoda u Kini, Zhejiang Lvhe Ecological Technology je predstavila novorazvijeno biorazgradivo posuđe i sirovine na izložbi.

11

Uz tehnološke smjernice China Biology Degrade Material Committe, naša kompanija se posvetila bio-baznom materijalu, biorazgradivom posuđu, istraživanju i razvoju biorazgradivih proizvoda u cijelom lancu, proizvodnji preko 20 godina u Kini. Većina naših kupaca iz Evrope, Sjedinjenih Država, Japana, Koreje prodala je naše biorazgradive proizvode na super tržištima, kao što su Walmart, Carriefour, Auchan, Target, itd. Uz brzo širenje kanala B2C platforme, mnogi kupci su odabrali online preprodavaca poslovanje na Amazon, Shopify, Target, Facebook Shop. Naša fabrika je razvila određene usluge prilagođavanja malih narudžbi za njih.

22

Kroz cjelodnevnu izložbu u Ningbou, naš štand je dobio stotine hiljada uzoraka, zahvaljujući vlasniku Ningbo Internaltion Biology izložbe, većina naših kupaca je vrlo zadovoljna našim proizvodima i uslugama, Želimo da svi naši saputnici i poslovni partneri dobiju snalažljive narudžbe širom svijeta.